Kto som?

Som Katarína Galová, zakladateľka tohto blogu ... a to z jediného dôvodu, lebo chcem dať veciam, čo robím, zmysel a nový rozmer. Dlho som v hlave nosila myšlienku, ako využiť tú moju neutíchajúcu tvorivosť a nápady. Na materskej dovolenke som sa musela realizovať a táto moja vášeň prenikla do vecičiek so značkou Natali4ever handmade - háčkovanie, maľba na keramiku, drevené dekorácie...a ktovie, čo ma ešte v budúcnosti napadne.

Aha, veď BLOG!

Ako som sa dostala k blogovaniu?

Snívala som..., snívala som o mieste pre nás a moje deti, kde by sme trávili voľný čas, jedli nestriekané ovocie a zeleninu, zbierali bylinky, kde by sme sa stretávali s rodinou a priateľmi a smiali sa spoločne až do večera, kde by sme s manželom vypli od denného stereotypu a hlavne, kde by sme nemuseli ďaleko dochádzať.

Sny sa plnia, ak im veríme.
(...alebo aspoň ak k nim spravíme prvý krok).

Podarilo sa! Kúpili sme záhradnú chatku, avšak chýbala mi skupina a prísun informácií od obyčajných ľudí, ktorí si to svoje miesto chcú zveľadiť a spríjemniť, kde človeku poradia, ako čo opraviť a prerobiť. Skupina, kde by slovenská duša dostala odpovede v rámci skúseností, tradícií, zvyklostí, rád našich predkov, ktorí mali veľa vecí zaužívaných, no my sme na to už pozabudli.

V prvej fáze som najprv vytvorila skupinu na Facebooku pod názvom:

Chaty, Chalupy, Záhrady, Balkóny a všetko, čo si do nich vyrobíš sám,

kde sa začalo pridávať viac a viac ľudí...možno, patríš práve k nim. Vytvorila sa úžasná komunita, ktorá ma posunula k tomu, aby som sa pustila aj do tohto blogu.

Čo nájdeš na mojom blogu?

Sú tu informácie z viacerých zdrojov, reálne príbehy obyčajných ľudí, vyskúšané recepty a návody, ktoré môžeš použiť a vyskúšať sám. Dúfam, že sa Ti môj blog bude páčiť, a zároveň tu nájdeš niečo pre seba, čo Ti pomôže nielen snívať, ale splniť si svoj vlastný sen o prííjemnom mieste a pohode na chate, chalupe, záhrade a balkóne.

Stačí začať od maličkostí.

Ahoj, som Katka.

Vitaj na mojom blogu! Teším sa, že si tu!
Pohodlne sa usaď na mojej záhrade,
balkóne, alebo v kresle mojej chaty,
a chalupy. Ponúkni sa informáciami,
radami, inšpiráciami a receptami.

Relaxuj a snívaj!