Ako vznikol Chatyblog.sk
#Novinka #Tip 02-07-2020

Ako vznikol Chatyblog.sk

Autor: Katarína Galová

Prečo vznikol blog ?

To je dobrá otázka.

Ako som už spomínala v popise O MNE, najprv sme kúpili menšiu záhradnú chatku, potom prišiel hlad po informáciách a inšpiráciách z internetu a následne zistenie z nedostatku nejakej skupinky, kde by sme si mohli vymieňať skúsenosti, kreatívne nápady. A rozprávať sa. Ako priatelia pri jednom stole počas letnej grilovačky.

Taký som mala pocit, keď som zakladala skupinku Chaty, Chalupy, Záhrady, Balkóny a všetko, čo si do nich vyrobíš sám. Pridávala som rôzne články o záhrade, bývaní z rôznych portálov a webových stránok, ktoré zaujímali aj mňa a vedia ľuďom dať oveľa viac ako „jedna pani povedala“. Sama som hľadala rôzne nápady na Pintereste a Instagrame a nazbierané obrázky som zdieľala ako obmenu odborných článkov pre pestrosť a vizuálnu zaujímavosť.

Ľudia prejavili o danú stránku záujem, a na moje prekvapenie sa začali pripájať a pridávať svoje vlastné príspevky a rady. To ma veľmi potešilo a posmelilo, aby som skupinku naďalej adminovala.

Nový krok vpred

Prišiel čas, kedy som cítila, že je potrebné spraviť krok vpred, aby to malo nielen formu a obsah, aby som mohla poskytnúť články a dať odpovede na viaceré otázky, ktoré ľudia kladú v príspevkoch.

Nie som špecialista, preto sa pýtam odborníkov a skúsených, hľadám profesionálov a mojím úmyslom je a vyvrátiť niektoré mýty a predsudky. Inšpiráciu čerpám priamo z aktívnej skupinky a zaoberám sa otázkami, ktoré kladú ľudia v konkrétnych príspevkoch a pátrajú po odpovediach. Hľadám tematické články a blogy, o ktoré sa môžem oprieť a vychádzať z pravdivých a reálnych podkladov. Som kreatívna duša, preto niektoré veci skúšam sama a poskytnem môj návod i keď sa človek inšpiruje niekde inde. Vlastné fotky sú mojou prioritou.

Mám rada módne trendy v bývaní, dekoráciách, receptoch, ale rovnako by som chcela prinášať zaužívané zvyklosti, tradície, recepty, rady našich predkov, na ktoré sa rokmi zabúda.

Slováci sú nesmierne šikovní, a nápadití a i z mála vedia vyčarovať neskutočné čarovné miesta. Máme veľa nápaditých ľudí, ktorí tvoria precíznou prácou a svojím remeslom kvalitné stavby, záhrady, výrobky a poskytujú i samotné služby. Prečo ich teda nepodporiť a nedať im možnosť, aby sa tu mohli zviditeľniť? Zámerom je ukážka nápadov a šikovnosti ľudí z rôznych kútov Slovenska.

Chcem sa stretnúť priamo s Vami a podeliť sa o Vaše príbehy s ostatnými. Objaviť obyčajných ľudí, ktorí nám všetkým majú čo povedať, a čo ukázať. Chcem byť s Vami priamo v spojení a preto okrem Facebooku a Blogu ma nájdete a môžete sledovať na Instagrame.

Prečítajte si tiež:

Iné blogy: